Mystesiltä monipuolista

­osaa­mista

Tarjoamme integraatio- ja sovellusarkkitehtuurin, palvelumuotoilun sekä projektin- ja testauksenhallinnan osaamista. Laaja-alainen asiantuntijuutemme ja kokemuksemme erikokoisista projekteista sekä erilaisista tehtävän kuvauksista näkyy osaamisessamme. Hallitsemme perinteisen projektinhallinnan, ja meiltä löytyy myös Scrum Master-osaajia sekä ketterän kehityksen asiantuntijoita.

Sertifioidut asiantuntijamme (mm. Product Owner, SAFe, Scrum Master, IPMA) ovat tottuneita työskentelemään monitoimittaja­ympäristössä. Meillä on myös erityisosaamista toimialoilta kuten finanssiala, kaupanala ja telecom.

Asiantuntijapalvelut

Olemme tulostavoitteisia mutta ihmisläheisiä tekijöitä

Olemme sitoutuneita projektiin ja sen lopputulemaan sekä yrityksenä että yksittäisinä asiantuntijoina. Asiakaskeskeisyytemme näkyy korkeana asiakastyytyväisyytenä sekä onnistuneina projekteina. Projektinhallinta tarkoittaa meille hallinnollisen työn lisäksi myös operatiivisen toiminnan ymmärtämistä ja ohjaamista. Olemme tulostavoitteisia mutta ihmisläheisiä tekijöitä ja johdammekin asioiden lisäksi myös ihmisiä ja tavoitetta.

Otamme mielellämme vastuuta, sillä tavoitteemme on saada projekti maaliin. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja perehtyminen asiakasyritykseen auttaa meitä sulautumaan projektiin ja tekemään työmme mahdollisimman hyvin.

Rehdin avointa viestintää

Avoimuutemme asiakastyössä näkyy realistisena työotteena sekä terveenä kyseenalaistamisena. Emme haudo asioita omana tietonamme, vaan nostamme asioita rohkeasti esille, tartumme vaikeisiin asioihin ja keksimme ratkaisuja esiin tuleviin ongelmiin. Sanomme rehdisti, mikäli idea tuntuu mahdottomalta toteuttaa.

Lue lisää yrityksemme toimintaperiaatteista.

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä!

Maija Forsell

+358 50 373 4727

maija.forsell@mystes.fi

Lue lisää blogistamme