Millainen työpaikka Mystes on?

Mystes on erikoistunut liiketoimintajärjestelmiin – niiden integroimiseen, kehittämiseen ja projektien johtamiseen sekä testauksen vetämiseen. Olemme kuuden vuoden aikana kasvaneet 32 erinomaisen asiantuntijan työpaikaksi. Haluamme kasvaa entisestään, siksi tarvitsemme nyt sinua.

Mystesillä toimit osana tiimiä ja lähellä asiakasrajapintaa. Päivittäisessä tekemisessä kommunikoinnin merkitys on suuri sekä asiakkaan että myös työkavereiden suuntaan. Pidämme korkeassa arvossa osaamisen jakamista, koska se on paras tapa kehittyä yhdessä.

Yrityskulttuuriimme kuuluu myös erittäin jännittävät NHL-matsit olohuoneessa, päivittäiset lankutukset, viikottaiset sählyt ja kuukausittaiset open space -esitykset, joissa tutustumme uusiin teknologioihin ja aiheisiin. Teemme kerran kuukaudessa yhdessä firmana jotain kivaa, joulukuussa 2016 oli vuorossa Star Wars Rogue One -elokuva.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme innokasta ohjelmistokehittäjää integrointiprojekteihimme. Projekteissamme pääset toteuttamaan asiakkaan liiketoiminnalle tärkeitä integrointeja ja lisäksi niihin liittyviä palveluita. Tyypillisiä integrointeihin liittyviä palveluita ovat erityyppiset sovellukset/mikropalvelut, ja lisäksi usein niihin liittyvät web-pohjaiset näkymät.

Meille tärkeää on se, että sinulla on halua ymmärtää asiakasta ja heidän liiketoimintaa. Olet sosiaalinen, vastuuntuntoinen ja tykkäät työskennellä osana tiimiä. Jos lisäksi siedät huonoa huumoria, niin asiat ovat jo melko hyvällä mallilla.

Odotamme sinulta vähintään 3 vuoden kokemusta ohjelmistokehittäjän työstä ja lisäksi sinulla on osaamista jommasta kummasta alla olevasta aiheesta:

  • Sinulla on kokemusta integrointien toteuttamisesta integrointalustalla (esim. WSO2 ESB, MuleESB, Spring integrations, Apache Camel, Biztalk)
  • Olet ollut mukana sovelluskehityksessä ja työskennellyt esimerkiksi seuraavien teknologioiden parissa: AngularJS, React, NodeJS, Spring boot

Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 8.1.2017 osoitteeseen anu.forsell@mystes.fi. Lisätietoja meistä saat facebookista, instagrammista tai soittamalla Anu Forsell 040 824 3336