Järjestelmien integrointi on sujuvan liike­toiminnan perusta

Digitaalisen murroksen jälkeisessä maailmassa liiketoiminta ei suju kitkattomasti ilman toimivia liiketoimintajärjestelmiä, jotka pelaavat hyvin yhteen. Me Mystesillä laitamme järjestelmät keskustelemaan keskenään tehokkaasti ja saumattomasti.

Järkevästi rakennettu, joustava integrointi­­kokonaisuus mahdollistaa nopean reagoinnin liiketoiminnan muutoksiin, mutta tekee myös päivittäisestä liiketoiminnasta sujuvaa.

integrointi

Integroimalla voi tehostaa liiketoimintaa

Järjestelmäkokonaisuuden täytyy olla tarkoituksenmukainen, jotta sillä tuetaan liiketoimintaa mahdollisimman hyvin. Ei voida olettaa, että liiketoiminnan prosessit mukautuvat IT:n oikkuihin. Sen sijaan järkevillä järjestelmillä ja niiden välisillä integraatioilla voidaan tehostaa liiketoiminnan prosesseja entisestään ja samalla edistää liiketoiminnan kehitystä.

Onnistuneen integroinnin tunnistaa siitä, että sekä asiakkailla, kumppaneilla että omalla organisaatiolla on kaikki tarvittava tieto saatavilla ja ajan tasalla. Toimivat integraatiot vaikuttavat suoraan asiakastyytyväisyyteen, kun automatisoidut liiketoiminnan prosessit sujuvat nopeasti ja häiriöttömästi.

Taipuisilla integraatioilla pärjätään pitkälle

Integrointikokonaisuus on rakennettava vankalle pohjalle, joka mahdollistaa kestävän, laadukkaan ja liiketoimintaa tehostavan integrointityön. Teknologia- ja lisenssivalinnat vaikuttavat pohjan rakentamiseen siinä missä arkkitehtuuri ja varsinainen integraatioiden toteutuskin.

Löydämme asiakkaittemme kanssa parhaat kehityspolut, joilla integroiduista järjestelmäkokonaisuuksista saadaan kestäviä, mutta mukautuvia. Hyödynnämme asiakkaan omistamia ratkaisuja uutta kehittäessä ja muokkaamme vain kokonaisuuden heikompia osia. Tällä tavoin rakentuu aikaa ja muutoksia kestävä kokonaisuus  kustannustehokkaasti.

U

Läpinäkyvyys takaa laadun

Meidän jäljiltä ei jää ”mustia laatikoita”, joista on vaikea ottaa selvää. Työskentelytapamme on läpinäkyvä ja sen lisäksi käytämme työkaluja ja toteutustapoja, jotka takaavat läpinäkyvyyden myös toteutettuihin integraatioihin. Integraatioiden toimintaan tuomme läpinäkyvyyttä kehittämämme Aino.io-valvontatyökalun avulla.

Yllämme läpinäkyvyydellä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen yhdessä asiakkaan kanssa. Paikannamme ongelmat nopeasti ja löydämme uusia tapoja tehostaa asiakkaan liiketoimintaa. Lue lisää toimintaperiaatteistamme.

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä!

Maija Forsell

+358 50 373 4727

maija.forsell@mystes.fi