Toteutamme hyöty­sovelluksia

Me Mystesillä toteutamme hyötysovelluksia, joilla tarkoitamme mahdollisimman kevyitä, nopeasti konkreettista hyötyä tuovia ratkaisuja. Niiden vaikutusalue voi olla hyvinkin laaja sovelluksen ollessa pieni.

Sovelluskehitys

Pieniä kokonaisuuksia täsmätarpeeseen

Rakennamme konkreettista hyötyä mahdollisimman nopeasti tuovia työkaluja täsmätarpeeseen. Käymme mielellämme läpi sovelluksen hyödyllisyyden yhdessä asiakkaan kanssa, sillä haluamme ymmärtää ensin liiketoiminnan tarvetta. Konseptia varmistaessamme haastamme asiakasta ajattelemaan, kannattaako räätälöity ratkaisu hankkia.

Alkuvaiheen konseptointi kanssamme ei sido asiakasta vielä sovelluskehityksen projekteihin. Kaikkea sovelluskokonaisuudessa ei ole välttämätöntä täysin uudistaa, ja hyödynnämmekin mahdollisimman paljon olemassa olevan ympäristön hyviä osia. Lue lisää aiheesta asiantuntijapalveluistamme.

f

Onnistumisia iteraatio kerrallaan

Suosimme mahdollisimman lyhyitä iteraatioita sovelluskehitystyössä ja tuommekin viikoittain jotakin uutta asiakkaallemme. Näin asiakas pääsee nopeasti hyödyntämään tehtyä työtä ja varmistamaan sovelluksen hyödyllisyyden. Lue lisää toimintaperiaatteistamme.

Esimerkkeinä kehittämistämme sovelluksista ovat Aino.io ja Fibres, jotka olemme tehneet pilviarkkitehtuurilla. Parhaat sovellukset ovat asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä kehitettyjä ja luonnollisesti myös teknisesti ajantasalla olevia.

Yhteistyö ykkösenä elinkaaren joka vaiheessa

Olemme tiiviisti mukana asiakkaidemme sovelluskehityksen koko elinkaaren ajan alusta loppuun asti. Näemme sovelluskehityksen jatkuvana työnä emmekä halua toteuttaa sovelluskehityksestä vaan yhtä osaa. Pidämme yhteistyöstä, jossa asiakas on aktiivisesti päätöksenteossa mukana, kun tilanteet muuttuvat. Yhdessä tekeminen on ehdottomasti parasta lopputulosta ajatellen.

Asiakkaamme voi halutessaan vaihtaa toimittajaa kaikissa elinkaaren vaiheissa, sillä haluamme vilpittömästi parasta tulevaisuutta asiakkaallemme.

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä!

Maija Forsell

+358 50 373 4727

maija.forsell@mystes.fi