Mystes Oy on vuonna 2010 perustettu IT-alan asiantuntijayritys. Olemme integraatioiden, yritysjärjestelmien sekä digitaalisten prosessien osaajia.

Kehitämme ja integroimme asiakkaidemme yritysjärjestelmiä heidän liiketoimintansa keskeisiin tarpeisiin. Keskeinen periaatteemme on tehdä kehitystyöstä ketterämpää ja läpinäkyvämpää.

Mystesillä työskentelee yli 30 IT-alan ammattilaista, joilla on keskimäärin 10 vuoden kokemus alalta. Kaikki työntekijämme ovat senior-tason IT-ammattilaisia, ohjelmistosuunnittelijoita, arkkitehtejä, sekä testauksen- ja projektinhallinnan asiantuntijoita, joilla on näkemystä ja kokemusta hyvin erilaisista teknologioista ja toimialoista.

Meillä on kokemusta hyvin erilaisista liiketoimintaympäristöistä, projektityypeistä sekä kehitettävien järjestelmien elinkaaren vaiheista. Tämä auttaa meitä toimimaan tehokkaasti kehitystyön lisäksi myös projektin- ja testauksenhallintatehtävissä.

Pitkäaikaiset asiakassuhteet

Mystes tarjoaa palveluitaan yrityksille, jotka haluavat ratkaista haasteitaan sekä tehostaa toimintaansa. Mystes auttaa asiakkaitaan saamaan IT:n palvelemaan liiketoimintaa mahdollisimman tehokkaasti ja joustavasti – niin tätä hetkeä kuin tulevaisuuttakin silmällä pitäen. Olemme vuosien aikana toteuttaneet asiakkaillemme hyvinkin erilaisia projekteja eri osaamisalueiltamme. Panostamme Mystesillä pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Innovointi

Start-up tyyliseen kehittämiseen, ideointiin sekä innovointiin panostaminen on meille erityisen tärkeää. Tästä esimerkkinä voimme mainita itse kehittämämme analysointi- ja valvontatyökalun Aino.io:n, jota ollaan hyvää vauhtia viemässä ulkomaille. Tämä on myös esimerkki siitä, ettei Mystesillä tyydytä kankeisiin toimintatapoihin, mikäli parempia on olemassa tai niitä voidaan itse kehittää.

Työntekijöistä huolehtiminen

Yrityskulttuuriimme kuuluu oleellisena osana työntekijöistämme huolehtiminen. Lue lisää aiheesta täältä.

integrointi